Poruka curama: “Devojke, izgledate kao meso u vitrinama”

Capitano-fb_instagramJedan momak iz Srbije postidio je sve djevojke koje se polugole slikavaju te to objavljuju na društvenim mrežama, a njegova poruka glasi ovako:

“Neko vreme samo hteo da uradim ovakvu fotku, čisto da razjasnimo nešto.

Realno i objektivno gledano 99 od 100 muškaraca bi na sam ovo prikazano na fotkama reklo da bi spavalo sa svakom devojkom sa fotke.

Lepe zadnjice, dopadljive poze, pa zašto da ne?

Ali, druga činjenica je da bi bar 95 od tih 99 muškaraca samo spavalo sa dotičnim devojkama i nikad im se više javilo, eventualno možda kad ponovo dobiju potrebu, a nemaju novu zadnjicu za date potrebe”, zapitao se jedan Ličanin stacioniran u Beogradu.

“Da li su ti muškarci krivi za taj pristup? Pa donekle i jesu, poprilično je površan.
Ali, da li je tim muškarcima ponuđeno nešto posebno više od tona i brda istih fotki, istih poza, istih filtera, istih prikaza koji nemaju na šta drugo da inspirišu osim na bazične instinke?

Zaista ne razumem, evo objasni mi situaciju gde neko non-stop izbacuje grudi i zadnjicu a zamišlja kako ga neko upoznaje sa roditeljima i gleda kao stub emotivne i stabilne veze koja mu ispunjava život? Ajde? Kako?

I, katastrofa vam je ovo što sve više radite u poslednje vreme, totalno isečete lice ili ga prekrijete kosom, ili zatamnite, glumite neku umetnost, a u stvari izgleda kao meso u vitrinama i svako samo gleda dobro parče da uzme da iskoristi, i kraj. Razmislite malo o tome.

Da li zaista želite da budete deo vitrine sa izloženim mesom koje se naravno jednom upotrebi, zasiti se čovek, i sledeći dan gleda drugo parče?”