Svaštara

Pjevačica Alicia Keys se Već godinu dana ne šminka i ne odustaje

Alicia Keys je jedna od rijetkih dama iz muzičke industrije koja ne nosi šminku. Ovu odluku donijela je 2016., godine, a nove fotografije govore da je istrajala u tome. Da njoj šminka zaista i ne treba, te da posjeduje prirodnu ljepotu, govore najnovije fotografije koje su paparaci zabilježilii na ulicama New Yorka.

Lijepa 36-godišnja pjevačica je prošetala ulicama Velike Jabuke u upečatljivoj crnoj kombinaciji, koju je razbila nešto šarenijom jaknom. Ipak, njeno lice je privuklo najviše pažnje, a lako je uočiti da pop zvijezda nema ništa na svom licu. Zdrav i blistav ten oduševio je mnoge, a pjevačica je jednom prilikom istakla da se ona tako najbolje osjeća.

“Sjajno je ne nositi šminku, ali je sjajno i nositi je. Ako vam se sviđa kako stoji na vašem licu – ne ustručavajte se. U drugu ruku, ako ste protiv šminkanja onda samo naprijed- gurajte svoj fazon! Ne želim više da se krijem. Ni svoje lice, ni svoj um, ni svoju dušu, ni svoje misli, ni snove, ni svoju borbu, ni svoj emocionalni rast”, izjavila je svojevremeno. Inače, Alicia se i do sada pojavljivala na brojnim događajima na koje je takođe dolazila bez imalo šminke, o čemu su izveštavali brojni mediji.