mix

Paris Hilton raskinula vjerdibu sa Krisom Zilkom

Paris Hilton i glumac Kris Zilk raskinuli su vjeridbu, a njihovi prijatelji su sada potvrdili da je ovaj par stavio tačku na svoju ljubav iako su bili vjereni skoro godinu dana.

Javnost je za njihovu vezu saznala prošle godine, a već za Novu godinu Kris je vjerio Paris i poklonio joj prsten vrijedan 2. 000. 000 dolara.

-Paris i Kris su raskinuli kada je shvatila da on nije za nju. Ipak, nada se da će ostati prijatelji– kažu njihovi drugovi.

Iako niko od njih dvoje nije komentarisao raskid, Paris je svojim objavama ipak dala neke naznake o tome da je došlo do prekida veze.

-Vjerujem da se sve događa sa razlogom. Ljudi se mijenjaju i zbog toga moraš da naučiš da ih pustiš. Stvari se pogoršavaju kako bi ih cijenio kada su dobre. Vjeruješ lažima, tako da bi eventualno naučio da vjeruješ jedino sebi. Nekada se dobre stvari raspadnu kako bi se bolje mogle spojiti- citirala je Paris u svojoj objavi Merlin Monro.

Međutim, po zakonu koji važi u Californiji Kris ima pravo da traži prsten koji je dao svojoj vjerenici u koliko je ona raskinula vjeridbu.