Oni su nas iznenadili sa pjevačkim sposobnostima

joseph-gordon-levittJoseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt glumi već decenijama. Počeo je svoju karijeru još kao dječak od sedam godina. Postao je jedan do najpoznatijih glumaca na svijetu, i ostvario je neke nevjerovatne uloge. Međutim, to nije sve: on umije i da pjeva.

Poslušajte:

 

chris-pineChris Pine

Pored toga što je planetarno poznat, i pored toga što izvrsno glumi u odličnim filmovima, Chris Pine je iznenadio publiku kada je zapjevao u filmu ‘Small Town Saturday Night‘.

 

scarlett-johanssonScarlett Johansson

Scarlett Johansson ima sve: lijep izgled, uspješnu filmsku karijeru, priznanja kritičara za njen rad… Međutim, ona se bavi i pjevanjem. Snimila je dva albuma pod nazivom  ‘Anywhere I Lay My Head’ i ‘Break Up’. Mišljenja kritičara su podijeljena oko njenog pjevanja: jedni je kude, drugi hvale, pa poslušajte sami:

 

ewan-mcgregorEwan McGregor

Ewan McGregor je prvi put zapjevao u filmu ‘Moulin Rouge!‘ u kojem je glumio sa Nicole Kidman. Od tada se pojavljivao u nekoliko filmova u kojima je pjevao.

amy-adamsAmy Adams

Amy Adams je pokazala svoje pjevačke sposobnosti u nekoliko Disney-evih filmova. Možda je njena najbolja pjesma ‘The Happy Radi Song’. Poslušajte:

 

ryan-goslingRyan Gosling

Ryan Gosling se bavio pjevanjem još u tinejdžerskim danima. On naprosto se čini da je čovjek kojem ide sve od ruke. Još kao tinejdžer pjevao je sa nekim od danas najpoznatijim zvijezdama: Britney Spears, Justin Timberlake, Christina Aguilera…
Poslušajte JC Chasez-a zajedno sa tinejdžerima Ryan Gosling-om i Justin Timberlak-om:

 

zooey-deschanelZooey Deschanel

Zooey Deschanel je poznatija kao glumica nego kao pjevačica, iako se već više od decenije profesionalno bavi pjevanjem.

 

jonathan-meyersJonathan Rhys Meyers

Jonathan Rhys Meyers trenutno je najpoznatiji po ulozi u seriji Dracula. Međutim, on je već sa 19 godina dobio glavnu ulogu u filmu ‘Velvet Goldmine‘ u kojem je glumio rock zvijezdu iz 70-ih Brian Slade-a. Od tada se pojavio u nekoliko značajnijih filmova…
Ali on je snimio i nekoliko odličnih pjesama. Pa poslušajte:

 

patrick-wilsonPatrick Wilson

Prije nego što je počeo da se bavi glumom Patrick Wilson je bio vodeći čovjek Brodwaya. Međutim, kako se počeo baviti glumom stvorio je zavidnu karijeru. A ni pjevanje mu nije strano, uopšte…

 

anna-kendrickAnna Kendrick

Anna Kendrick je izuzetna pjevačica koja je glumila u nekoliko mjuziklova.
Nakon puštanja filma Pitch Perfect, svima je postalo jasno da ona zna da pjeva…

 

jeremy-rennerJeremy Renner

Prije nego se vinuo u zvijezde glumeći u filmova kao što su Action Guy, The Avengers, The Bourne Legacy i dr., Jeremy Renner se bavio pjevanje i plesom.

 

aaron-taylor-johnsonAaron Taylor-Johnson, 

Aaron Taylor-Johnson, možda najpoznatiji po glavnoj ulozi u svjetski popularnom fimu Kick Ass,  je dobar i u pjevanju.

 

anne-hathawayAnne Hathaway

Anne Hathaway je megapopularna zvijezda, a svoje izuzetne i glumačke i pjevačke sposobnosti pokazala je u filmu ‘Miserables‘.

 

eddie-redmayneEddie Redmayne

Simpatični Eddie Redmayne bio je jedna od vijezda serije ‘Pillars of the Earth‘, a glumio je i u nekoliko odličnih filmova. Za ulogu u filmu My Week With Marilyn nominovan je za Oscara.

 

emilia-clarkeEmilia Clarke

Ko još nije gledao Emiliu Clarke u seriji ‘Game of Thrones‘ ? Ali da li ste je slušali kako pjeva ?

 

robert-downey-jrRobert Downey Jr

Robert Downey Jr. je pravi showmen. On je planetarno poznata zvijezda, ali je manje poznato da umije i da pjeva. Eh pa sad ćete sazanti…

 

kate-winsletKate Winslet

Kate Winslet se nije mnogo bavila pjevanje, a kada je poslušate shvatićete da je možda i trebala…