mix

Odbrojavanje do Valentinova slađe je uz romantične priče na Pickbox TV kanalu

Sve nijanse ljubavi filmski naslovi po svačijem ukusu

Niste sigurni kako obilježiti Dan zaljubljenih? Bez obzira jeste li solo ili u paru, Pickbox TV kanal nudi naslove za svakoga, od voljenih klasika do uzbudljivih novih priča i romantičnih filmova. Zato je Pickbox TV kanal idealna destinacija za ovo Valentinovo! Ove je godine ugodna atmosfera zajamčena uz poseban izbor ljubavnih filmova, uključujući različite žanrove poput komedija i drama. Uživajte u nezaboravnim naslovima kao što su Ljubavni klub (The Love Club), Knjižara u Parizu (A Bookshop in Paris), Posljednji poljubac (The Last Kiss) i mnogi drugi od 12. do 18. veljače svaki dan na Pickbox TV kanalu.

ROMANTIČNE KOMEDIJE ZA OPUŠTANJE

Ljubavni klub (The Love Club)

Od 12. – 15. 2. u 21.00

Filmski serijal čine četiri razigrane romantične komedije, gdje svaka priča slijedi život jedne od četiriju dugogodišnjih prijateljica. Svaka je suočena s jedinstvenim ljubavnim izazovima i željama, a njihovo prijateljstvo prolazi uspone i padove. Nicole, Sydney, Lauren i Tara kao mlade obećaju jedna drugoj potporu u svim životnim i ljubavnim situacijama. Deset godina poslije ove nevjerojatne žene hrabro obnavljaju svoj “love club”, odlučne pružiti potporu i dijeliti iskustva u potrazi za pravom ljubavi.

Nevjestina sestra (Sister of The Bride)

16. 2. u 21.00

Stephanie, ambiciozna antropologinja, nedavno se zaručila za Bena nakon samo šest mjeseci. Sada putuju u obiteljsku vikendicu u Palm Springsu kako bi podijelili radosne novosti s obitelji. No zajedno s radosti dolazi i roditeljska zabrinutost. Situacija postaje još zapetljanija kada se sazna da je obiteljska kuća na prodaju. Stephanie i Ben suočavaju se s neočekivanim izazovima koji ih potiču na razmišljanje o vlastitoj budućnosti dok sudjeluju u planiranju vjenčanja Stephaniene sestre Tracy.

NEOBIČNE LJUBAVNE PRIČE

Knjižara u Parizu (A Bookshop in Paris)

17. 2. u 18.30

Predivan film u kojem se isprepliću talijanska produkcija i francuski šarm prati jednu nesvakidašnju priču. U srcu Pariza Pierre, strastveni prodavač u antikvarijatu, posvećen je rijetkim knjigama i skrbi se o svojoj kćeri koja je bolesna. Nakon godina mirnog života, jednog dana u njegov život ulazi Yolande, živahna žena koja unosi svježu energiju. Njihov susret označava početak nevjerojatne pustolovine ispunjene ljubavlju, strašću i izazovima.

Posljednji poljubac (The Last Kiss)

17. 2. u 23.00

Neočekivana romantična drama prati Michaela, muškarca u tridesetima, koji ima sjajan posao, zadržava bliskost sa svojim četirima najboljim prijateljima i ima prekrasnu djevojku. Međutim, njegov život postaje predvidljiv. Pravi ljubavni izazovi započinju kada upozna mladu studenticu s kojom otkriva da svi prolaze kroz ljubavne uspone i padove. Uživajte u filmu koji obiluje zvijezdama poput Zacha Braffa, Rachel Bilson, Blythe Danner i mnogih drugih.

Kad je ljubav u pitanju (Matters of the Heart)

18. 2. u 21.30

U ovoj neodoljivoj romantičnoj humorističnoj drami pratimo Patricka Wilsona u ulozi Willa Sargenta, vrhunskog arhitekta. Njegov naizgled savršeni život dolazi u pitanje kad susretne eklektičnu urbanu dizajnericu Kate Voss. Strastveni susret okreće njegov život naglavačke te potiče Willa da preispita temelje svojih postignuća, otvarajući vrata priči o ljubavi, obitelji i istinskom smislu života.

Valentinovski tjedan na Pickbox TV kanalu traje od 12. do 18. veljače i ispunjen je novim naslovima! Svaki dan donosi nove romantične priče, komedije i drame.

Dodatni ljubavni naslovi čekaju vas na Pickbox NOW, potpuno besplatno. Registrirajte se i uživajte u besplatnoj epizodi popularne australske serije Voli me (Love me) te dvama romantičnim filmovima: Soba s pogledom (A Room with a View) te Priča o Jane Austen (Becoming Jane) s poznatim licima kao što su Anne Hathaway, James McAvoy, Maggie Smith i mnogi drugi.

Napišite komentar