Vijesti

Nova HBO Original miniserija “Režim” od danas na HBO Max-u

Prvi nastavak nove HBO Original miniserije Režim“ (The Regime), s dobitnicom Oscara Kate Winslet u glavnoj ulozi, od danas je dostupan na HBO Max streaming platformi, dok će nove epizode u ponudu dolaziti ponedjeljkom.

Ova crnohumorna i politički intrigantna miniserija, s dobitnicom Oscara i Emmyja Kate Winslet u glavnoj ulozi, prati jednu godinu unutar suvremenog autoritativnog režima koji se počinje raspadati. Vođa fiktivne nacije u „Srednjoj Europi“, kancelarka Elena Vernham, nije dugo napuštala palaču… i postajala je sve više paranoična i nestabilna. Dok tuguje zbog gubitka oca i gradi političko partnerstvo s SAD-om, Elena pronalazi pouzdanika u Herbertu Zubaku (Matthias Schoenaerts), nestabilnom vojniku koji je sudjelovao u smrtonosnom rudarskom prosvjedu. Dok njezin suprug, savjetnici i kućno osoblje s mješavinom zbunjenosti i užasa promatraju Zubakov utjecaj na kancelarku i geopolitiku, Elenini pokušaji da projicira moć na svjetsku pozornicu dovode do raspadanja i palače i zemlje oko nje.

U seriji glume Kate Winslet, Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Martha Plimpton i Hugh Grant. Izvršni producenti su Will Tracy, koji je ujedno i showrunner i scenarist, Frank Rich, Tracey Seaward, Kate Winslet, Stephen Frears i Jessica Hobbs. Redatelji su Stephen Frears i Jesica Hobbs, a scenaristi su Seth Reiss, Sarah DeLappe, Gary Shteyngart, Jen Spyra i Juli Weiner.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)