Nakon optužbi da je kriv za smrt bivše djevojke Jim Carrey je ponovo srećan i zaljubljen

Napokon je pronašao novu životnu radost. Glumac Jim Carrey je na dodjelu Zlatnih globusa na Beverly Hillsu došao sa dvije decenije mlađom djevojkom, glumicom Ginger Gonzagom.

Nakon tragične smrti glumčeve bivše djevojke Cathrione White i teških optužbi njene porodice – da je on kriv zbog njenog predoziranja lijekovima, Jim se zaljubio u mlađu kolegicu kojoj je jedna od zapaženih uloga bila u komediji “Ted”.

Par je izgledao srećno i zaljubljeno na crvenom tepihu, a dok su pozirali fotoreporterima nisu skidali osmijeh sa lica.

Ginger je zaista nevjerovatna žena, veliki je glumački talenat i fantastična je djevojka. Srećan sam i zaljubljen, ona je velika ljubav – rekao je glumac za američki “Extra”.

Podsjećamo, Jimova bivša djevojka Cathriona pronađena je mrtva u svom stanu u Los Angelesu u junu 2015. godine, a do smrti je došlo zbog predoziranja lijekovima.

Carrey i njegova bivša raskinuli su samo nekoliko dana prije njenog samoubistva, a Cathrionina porodica optužila je glumca za njenu smrt.

Majka preminule glumice rekla je da je Jim nabavljao Catrion lijekove bez recepta iako mu je spominjala da njena kćerka razmišlja o samoubistvu i da se bori sa hroničnom depresijom. Catrionini roditelji podijeli su tužbu protiv Jima, ali je optužba odbačena.