Vijesti

Jim Carrey najavio penziju: ‘Imam dovoljno. Imam dovoljno’

Legendarni glumac Jim Carrey je u intervjuu za Access Hollywood otkrio da razmišlja o povlačenju iz glume te da je prilično ozbiljan u svojoj namjeri.

Glumac je komentarisao svoju karijeru i rekao da je gotovo završio s Hollywoodom, ali bi mogao razmisliti o povratku ako se pojavi značajan projekt.

“Odlazim u penziju. Prilično sam ozbiljan,” otkrio je u četvrtak za Access Hollywood dok je razgovarao o svom novom filmu “Sonic the Hedgehog 2“.

“Ako anđeli donesu neku vrstu scenarija koji je napisan zlatnim mastilom, koji mi kaže da će to biti veoma važno da ga ljudi vide, možda ću nastaviti s karijerom, ali pravim pauzu”, poručio je.

Carrey je objasnio da uživa u “mirnom životu” i mirnijim aktivnostima, poput slikanja.

“Stvarno volim svoj miran život i zaista volim da stavljam boje na platno i zaista volim svoj duhovni život. Osjećam da, ovo je nešto što možda nikada nećete čuti od druge poznate ličnosti da kaže sve dok postoji vrijeme – imam dovoljno”, rekao je uz zaključak da je dovoljno radio.

Pomenuo je i da bi jedan od razloga da prekine glumačku pauzu bila ispunjavanje želje Dolly Parton da tumači ulogu njenog “muzičkog partnera” Portera Wagonera u biografskom filmu o njenom životu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)