mix

Margot Robbie sa suprugom Tomom Ackerleyem uživa u odmoru

Glumica Margot Robbie sa suprugom Tomom Ackerleyem odabrala je grčki otok Sifnos nakon nevjerovatnog uspjeha u filmu Barbie na kojem je zaradila dodatnih 50 miliona dolara.

Dok polako jenjava Barbie manija i nakon što je odradila desetke promocija filma diljem svijeta, Margot Robbie, glumica koja je utjelovila legendarnu lutku, konačno se dočepala mora i odmora. Sa svojim suprugom Tomom Ackerleyem, filmskim producentom, otišla je na odmor u Grčku gdje se unatoč globalnoj popularnosti ležernim izgledom stopila s ostalim turistima i na nerazvikanom otoku Sifnosu pronašla mirnu oazu.

Par je na otok stigao iz Atene prekrcanim trajektom za kojeg karta košta oko 60 eura, a Margot si je anonimnost osigurala sunčanim naočalama i velikim šeširom ispod kojeg je sakrila dugu kosu.

Iz broda je sama vukla svoja dva kofera nježno ružičaste boje, a u pomoć joj je na kopnu priskočio njen suprug. Uspjeli su pronaći i skrivenu uvalu bez mnogo turista gdje je Margot Robbie pokazala svoje besprijekorno tijelo, a za plivanje u moru odabrala je jednodijelni kupaći kostim bijele boje i visokih izreza. Modni znalci prepoznali su brend kupaćeg kostima koji navodno stoji 220 dolara.

No to je za nju uistinu kap u moru jer je zahvaljujući nevjerojatnom uspjehu filma ‘‘Barbie‘‘, koji je ušao u povijest s bruto zaradom na kino blagajnama od preko milijardu dolara, kao koproducentica zaradila dodatnih 50 milijuna dolara. No očito ni ona niti njen suprug, također jedan od producenata filma, ne padaju na luksuz već im je draže uživati u anonimnosti i doživljajima dostupnim običnim smrtnicima – gužvi na trajektu, običnoj plaži, večeri u nekom malom pitoresknom restoranu…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)