Vijesti

Ko je dječak koji glumi Džeja dok je bio dječak

Alen Selimi u filmu “Nedelja” glumi Džeja Ramadanovskog dok je bio dječak. Producent filma Vladan Anđelković je ispričao da su ga primijetili dok je prodavao ruže u Skadarliji.

Pozvali su ga na kasting, a on je tu otpjevao pjesmu “Nedelja” i tako dobio ulogu.

“Alen je divan. On ne zna da čita. Imali smo čovjeka na setu koji je morao da radi s njim. Bio je u stanju da nauči tekst. Mjesecima smo ga spremali za snimanje. Snimio je tri epizode serije. U početku sam se uplašio, ali je na setu išlo dobro”, rekao je režiser Nemanja Ćeranić.

Kao što je poznato, odraslog Džeja glumi Husein Aljević Husa.

“Četiri mjeseca tražili smo ko će da igra Džeja, a onda je neko predložio Husu. Bio sam veoma upoznat s njegovom muzikom. Kad se pojavio na kastingu, shvatili smo da ga je poznavao. Bio je na Sajmu njegov igrač, a dolaze iz istog svijeta. Znali smo da on treba da bude veliki Džej. Donio je jednu autentiku. Film ‘Nedelja’ nije priča samo o muzici već i o dva brata Isu Leru Džambi i Džeju… Iso je bio kralj Dorćola i htio je da postane kao njegov brat. On nestaje, a Džej postaje najveća zvijezda. To su te dvije sudbine”, naveo je Ćeranić.

Džambu glumi Marko Janketić, a u glumačkoj ekipi su i Aleksej Bjelogrlić, Maša Đorđević, Marko Ivanović, Milica Janevski… Film “Nedelja” će premijerno biti prikazan 16. januara u Beogradu.

Pogledajte trailer:

Napišite komentar