Kevin Hart govori o prevari

Kevin Hart kaže da se nada da će mu žena oprostiti. Glumac se pojavio u četvrtak na radiu “New York Power” u emisiji “The Breakfest Club” i otvoreno govorio o prevari u vremenu kada je njegova žena Eniko Parrishu bila trudna.

U Julu je Hart porekao glasine da je napustio Parissh, koju je oženio prošle godine nakon dugogodišnje veze. Mjesec dana kasnije Hart je objavio video na društvenim mrežama u kojem kaže “da je napravio veliku grešku” a žena koja je bila povezana s njim u navodnoj izjavi je rekla da je bila žrtva.
Hart, koji je davao intervju za njegov novi film “Jumanji: Welcome to the Jungle ” bio je vidno uznemiren, rekavši kako je najbolji način rješavanja tog problema da se oobratimo njoj.

Nazvao je sebe “neodgovornim”, Hart je rekao, “kriv sam, bez obzira kako se to dogodilo, i ko je bio uključen”. Dodao je ” To je Kevin Hart u najglupljem izdanju, to nije dio mog života kojim se ponosim”.
Hart je rekao kako je priznao svoju grešku ženi nakon što se to dogodilo.

“Nadam se da može da mi oprosti i shvati da to neće biti stvari koje će se ponavljati u budučnosti i dopustiti mi da se oporavim od moje odromne greške”, rekao je.

“To je nešto što pokušavam ispraviti ne samo kao čovjek,nego i da dam lekciju mom sinu.Ako uradite nešto pogrešno,stanite ispred svojih greški i pokušajte to ispraviti,ne pokušavajte pobkeči od toga”