Kako su neki od slavnih glumaca izgledali sa kosom

Za mnoge muškarce ćelavost je nezaobilazan dio starenja ili nezaobilazan dio njihove genetike. Ali, da gubljenje kose ne znači i gubljenje lijepog izgleda svjedoci su brojni slavni glumci poznati po svojoj ćelavosti.

U tom slučaju prvi na listi svakako su Vin Diesel, Bruce Willis ili Jason Statham koji su već godinama bez kose. Međutim, valja se prisjetiti da su i oni nekada imali kosu. Pogled na to vrijeme samo je dokaz toga koliko ovi slavni glumci, prema mišljenju mnogih, izgledaju bolje ćelavi.

Willis je krajem osamdesetih godina imao kosu, ali onda se već u devedesetim odlučio ošišati.

Danas je s kosom gotovo nemoguće zamisliti Dwaynea Johnsona, poznatog kao The Rock, dok je glumac do prije samo četiri godine mahao svojim loknama u Herculesu. Slično je bilo i sa Stathamom u akciji “Revolver” iz 2005. godine.

Možda jedini film u kojem Vin Diesela možemo vidjeti s kosom je “Find Me Guilty” iz 2006. godine. Ubrzo nakon toga glumac se ošišao i u potpunosti preporodio svoj izgled.

Među glumcima kojima je ćelavost došla kao pozitivna promjena su i Mark Strong, Stanley Tucci, Samuel L. Jackson, Laurence Fishburne, Woody Harrelson…