Vijesti

Supruga Brucea Willisa uputila molbu paparazzima

Emma Heming Willis objavila je snimak u kojem je paparazze zamolila da se korektnije odnose prema njenom suprugu Bruceu Willisu, kojem je dijagnosticirana demencija.

“Ukoliko brinete o nekome ko ima demenciju, znate koliko može biti teško i stresno izvesti nekoga vani i pomagati mu da se sigurno kreće, čak i ako ga samo želite odvesti na kafu. Obraćam se fotografima i snimateljima koji pokušavaju ‘uhvatiti’ mog muža i dobiti ekskluzivu. Budite na distanci”, rekla je.

Dodala je da je svjesna činjenice da je to njihov posao, ali da bi trebali imati obzira.

“Molim vas, nemojte vikati na njega, pitati ga kako je ili bilo šta drugo. Ne dozivajte ga. Dajte mu prostora. Dozvolite našoj porodici ili nekoj drugoj osobi koja je s njim da mu pomogne da dođe od tačke A do tačke B”, između ostalog je kazala.

Podsjećamo, njegova kćerka Rumer je prošlog mjeseca objavila da se njegovo zdravstveno stanje pogoršalo.

“Nažalost, poteškoće prilikom komunikacije su samo jedan od simptoma bolesti s kojom se Bruce suočava. Iako je ovo bolno, olakšanje je što sada napokon znamo dijagnozu”, napisala je na svom Instagram profilu.

Otkako je javnosti obznanjeno da je glumac bolestan, njegova porodica se ne odvaja od njega. Emma često s fanovima dijeli trenutke iz njihovog života.

Ostavite komentar