Julia Roberts nakon snimanja filma uživa sa porodicom

Hollywoodska glumica koja je prošle godine sa porodicom uživala na splitskoj rivi trenutno uživa na Havaima.

Naime, prošlo ljeto njen suprug Daniel Moder proveo je radno snimajući Netflixovu seriju „Ibiza“ u Hrvatskoj pa je glumica Julia Roberts s djecom bila u Splitu na ljetovanju, ali čini se kako ove godine ne planiraju nikakva daleka putovanja.

50-godišnja Hollywoodska zvijezda uživala je u odmoru sa suprugom Danielom Moderom te njihovom djecom, 13-godišnjim blizancima Hazel Patricijom i Phinnaeusom Finnom te 11-godišnjim Henryjem Danielom. Odjevena u lepršavu haljinu s cvjetnim uzorkom pokazala je svoju besprijekornu figuru, a s obzirom na to da je na ljetovanju na sebi nije nosila šminku.

Glumica koju mnogi još uvijek pamte po ulogama u filmovima Zgodna žena i Erin Brockovich nedavno je završila sa snimanjem novog filma „Ben is Back“ pa se sada – do početka snimanja drame „Little Bee“ može posvetiti obitelji i društvenim mrežama. Naime, Julia Roberts je prije dva dana otvorila svoj Instagram profil, a da je još uvijek jedna od omiljenih holivudskih glumica dokazuje broj pratitelja – već ima 550 hiljada obožavatelja koji žele pratiti njene objave.