mix

George i Amal Clooney više ne žive zajedno, evo šta sve smeta njihovoj sreći

Nakon nekoliko godina sreće, razlike između čuvene advokatice i slavnog glumca navodno se sve teže prevazilaze

Libansko-britanska advokatica Amal Clooney i holivudski glumac George Clooney spadaju u najpraćenije slavne ličnosti na planeti.

Par je dugo važio i za jedan od najzaljubljenijih, ali izvori bliski paru već neko vrijeme pričaju da je njihovoj sreći došao kraj i da su sve bliže razvodu.

Prije samo tri i po godine, u septembru 2016, njih dvoje su se vjenčali u Italiji, a već sljedeće dobili blizance Aleksandera i Elu. Ipak, kako tvrdi list Woman‘s Day Australia, Džordž i Amal već četiri mjeseca ne žive zajedno.

— On ne razume zašto Amal ne uspori s poslom i ne uživa s njim u životu na visokoj nozi, ali ona jednostavno nije takva. Kako stare, tako su razlike između njih sve očiglednije i Amal nije sigurna da joj se dopada kako se sve odvija — istakao je izvor blizak Klunijevima.

— Takav život nije ono što je zamišljala — nadala se da će se primiriti i voditi povučen porodični život, možda imati još djece. Ali sada smatra da je veoma teško da sa suprugom uradi bilo šta tako ozbiljno. Zapravo, najviše mu zamjera zbog toga što George ne provodi dovoljno vremena s Aleksom i Elom — dodaje izvor.

On je ispričao i da se advokatica nadala da će glumac, nakon što se odvoji od njega, shvatiti da mu supruga i djeca nedostaju i da će željeti da bude s njima, ali da on jednostavno uživa u svojoj slobodi i da će, po svemu sudeći, pauza u braku dovesti do razvoda.