Filmovi “Non stop” i “Jedini preživjeli” stižu u Cinema City

U periodu od 13. do 19. marta u multipleksu Cinema City možete gledati dva nova filmska ostvarenja – “Non stop” i “Jedini preživjeli”.

“Non stop” je napeti akcioni triler sa Liamom Neesonom u glavnoj ulozi u kojem je otmica samo dio priče. Radnja filma odvija se na međunarodnom letu New York – London. Tokom leta, američki savezni agent prima seriju prijetećih poruka: svakih 20 minuta bit će ubijen jedan putnik, sve dok se 150 miliona dolara ne prebaci na tajni bankovni račun. Utrka s vremenom tek je počela.

Od 13. marta stiže i akciona drama “Jedini preživjeli” (Lone Survivor), u kojoj uloge tumače Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Emile Hirsch, Eric Bana i drugi. Baziran na bestselleru The New York Timesa, o istinitoj priči o hrabrosti, junaštvu i borbi za opstanak, ovaj film pripovijeda nevjerovatnu priču o četiri pripadnika Navy Sealsa koji u tajnoj misiji imaju zadatak “neutralizirati” najviše operativne časnike Al-Qaede. Suočeni s nezamislivim moralnim odlukama, ova mala grupa izolirana je od bilo kakve pomoći i okružena od mnogo jačih talibanskih snaga spremnih za rat.

klix.ba

Ostavite komentar