Dodijeljene MTV Movie Awards, pobjednik večeri film “Catching Fire”

Los Angeles je sinoć bio centar zabave i glamura. Dodijeljene su MTV Movie nagrade, a najbolje je birala publika. Pobjednik večeri bio je film “The Hunger Games: Catching Fire”, koji je odnio najveću nagradu – film godine.Zvijezda filma, Josh Hutcherson, iskoristio je vrijeme tokom preuzimanja nagrade da se zahvali Philipu Seymouru Hoffmanu koji je u franšizi glumio Plutarcha Heavensbeeja, a preminuo je 2. februara ove godine.”Znam da bi Philip mislio da je zaista super da je ovdje. Mislimo na njega svaki dan na setovima”, rekao je Hutcherson koji je osvojio i nagradu za najbolju mušku u logu u istom filmu.

Jared Leto je nastavio osvajati nagrade za film “Dallas Buyers Club”, a ovaj put je nagrađen za najbolju transformaciju na platnu. Kao i mnogi drugi glumci i režiseri i on je došao u vrijeme muzičkog festivala Coachella.

“Da li se neko vraća na Coachellau? Ja se zaista moram vratiti”, našalio se na bini.

Jonah Hill je prema glasovima publike najbolji komičar u filmu “Wolf of Wall Street”.

“Gledao sam dodjele ovih nagrada kući s mojim najboljim prijateljima”, rekao je Hill dodirujući zlatne kokice.

A Mila Kunis osvojila je sve svojim šarmom i malim trudničkim stomakom, pa i publiku koja joj je dala nagradu za ulogu Wicked Witch u filmu “Oz: The Great and Powerful”. Bila je jedina žena među nominiranim.

Nagrada za najboljeg muškarca bez majice otišla je u ruke Zacu Efronu koji je pokušao preuzeti nagradu potpuno odjeven, no domaćica večeri Rita Ora pocijepala mu je košulju kako bi publici pokazala njegov “six-pack”.

Najstrasniji poljubac imao je Will Poulter i to s dvije dame – Jennifer Aniston i Emmom Roberts.

“Zabavljati se s dvije žene istovremeno je zaista teško”, kazao je Poulter.

Za razliku od njih, Orlando Bloom i Evangeline Lilly bili su par koji je imao najbolju tuču u “The Hobbit: The Desolation of Smaug” protiv orka, a Bloom se na bini zahvalio stvarnim Orcima – muškarcima i ženama koji su bili “unutar svakog znojnog i prljavog lateks odijela”.

MTV Pionir nagradu dobio je Channing Tatum, a Mark Wahlberg dobio je MTV Generation Award.

Rihanna i Eminem su bili zaduženi za zagrijavanje atmosfere tokom dvosatnog showa. Izveli su pjesmu “Monster”.

Bh-vjesnik.blogspot.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *