Vijesti

Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw se pridružuju filmu “Motherless Brooklyn”

Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw i Alec Baldwin pridružili su se u filmu Edward Norton-a “Motherless Brooklyn”.

Norton piše, režira i glumi u adaptaciji romana Džonatana Letema iz 1999. godine, koji je upravo započeo proizvodnju u Njujorku.

U filmu su takođe Willem Dafoe (The Florida Project), Cherry Jones (“American Crime”), Ethan Suplee (“Chance”), Leslie Mann (“This Is 40”), Josh Pais (“Ray Donovan” Fisher Stevens, Michael K. Williams (“Assassin’s Creed”) i Robert Wisdom (“The Dark Knight Rises”).

Norton igra Lionel Essrog-a, usamljenog privatnog detektiv u 1950-tim u Njujorku, koji ima Tourettov sindrom, on trudi da riješi ubistvo svog mentora i jedinog prijatelja Frenka Minnu (Willis).

Naoružan samo sa nekoliko tragova i snagom njegovog opsesivnog uma, Lionel otkriva čuvene tajne koje drže sudbinu čitavog grada u ravnoteži.

Lionel se sukobljava sa divljacima, korupcijom i najopasnijim čovjekom u gradu u čast svog prijatelja i spašava ženu koja bi mogla biti njegov spas.

Northon producira i sa svojim Class 5 Films produkcijskim partnerom Bill Miglioner-om (Thanks for Sharing). MWM Studios ‘Gigi Pritzker (“Drive”) i Rachel Shane (“Divergent”) takođe će biti producent. Film će biti distribuiran širom sveta od strane Warner Bros. Pictures.