Top 10 najluksuznijih vila Hollywoodskih zvijezda

Mjesta na listi najbogatijih mladih zvijezda, pored ostalih, pripala su: Seleni Gomez, Kajli Jener, Adel i Tejlor Svift, a njihova milionska zdanja nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Tako da ove zvijezde uživaju u svom bogatstvu i slavi, a njihovi raskošni domovi ostaviće vas bez daha!

Iggy Azalea


Vilu smještenu u luksuznom dijelu Los Angelesa popularna pevačica platila je 3,5 miliona dolara. Naime ovo zdanje, čiji je prethodni vlasnik bila Selena Gomez, posjeduje 6 spavaćih soba, 7 kupatila, bazen, spa zonu i košarkaški teren.

Joe Jonas


Dvadesetsedmogodišnji pjevač i glumac za svoju vilu u Los Angelesu dao je 3,7 miliona dolara, a ova moderna dvospratna kuća koja posjeduje 5 spavaćih soba i 6 kupatila, u svom okruženju ima veliki bazen, kao i baštu sa bujnim rastinjem.

Harry Styles


Vila na Beverly Hillsu dvadesetdvogodišnjeg muzičara koštala je 4 miliona dolara, a posjeduje 5 spavaćih soba i 4 kupatila, kao i odvojenu gostinsku kuću i bazen okružen zelenilom.

Selena Gomez


Bivša Disneyejeva zvijezda Selena Gomez svoju vilu platila je 4,5 miliona dolara, a ovo zdanje poseduje 5 spavaćih soba i isto toliko kupatila, kao i veliki bazen i spa zonu.

Kajli Jener


Slavna rijaliti zvijezda svoju vilu u Los Angelesu kupila je nedavno za 6 miliona dolara. Ovo luksuzno imanje posjeduje veliki bazen, spa zonu, fontane, četiri garaže, teren za košarku, kao i kuću sa šest spavaćih soba i sedam kupatila.

Jennifer Lawrence


Slavna glumica 2014. godine kupila je za 7 miliona dolara luksuznu vilu, čiji su prethodni vlasnici bili Jessica Simpson i Ellen DeGeneres. Imanje krasi veliki bazen okružen bujnim zelenilom, a kuća posjeduje 5 spavaćih soba i 6 kupatila.

Drake


Luksuzno imanje slavnog repera koštalo je 7,7 miliona dolara, a posjeduje 6 spavaćih soba, 10 kupatila, kao i kino sa 25 sedišta, a u okolini kuće nalaze se tereni za košarku i tenis, veliki bazen sa toboganom, vodopadima i pećinom.

Adel


Slavna britanska pjevačica može se pohvaliti luksuznim imanjem vrijednim čitavih 10 miliona dolara, koje pored bujnog zelenila koje krasi okolinu kuće, posjeduje otvoreni i zatvoreni bazen, teniski teren, a kuća raspolaže sa 9 spavaćih soba.

Avicii


Vila proslavljenog DJ-a koji je nedavno iznenada umro i ostavio svijet u šoku, također se našla na listi najskupljih. Kuća vrijedna 15 miliona dolara posjeduje 5 spavaćih soba, a okružena je staklenim “zidovima” od poda do plafona, dok se u okruženju kuće nalazi nekoliko bazena.

Taylor Swift


Slavna dvadesetšestogodišnja pjevačica svoje luksuzno imanje platila je nevjerovatnih 18 miliona dolara. Na imanju sa privatnom plažom nalazi se vila od 1000 kvadratnih metara, koja raspolaže sa 7 spavaćih soba, 9 kupatila i ukupno 9 kamina.