Thor Bjornsson iz “Igre prijestolja” dobio sina

Islandski div Thor Bjornsson, najpoznatiji po ulozi Planine u popularnoj seriji “Igra prijestolja” i njegova supruga Kelsey Henson dobili su sina.

S fanovima na Instagramu podijelili su ovu sretnu vijest, a Thor je opisao i kako je porođaj izgledao.

“U 6 sati Kelsey me probudila i rekla mi da joj je pukao vodenjak. Odmah sam skočio iz kreveta i rekao da idemo u bolnicu, no ona je ostala smirena, nasmijala se i rekla da još ne idemo”, kazao je Thor i otkrio da je Kelsey željela roditi kod kuće, ali su nakon preporuka ipak otišli u bolnicu, piše People.

Rekao je da je u 9 sati bila u kadi i da je odmah počela rađati.

“Držala se nevjerovatno hrabro. Potpuno je kontrolisala svoj um i tijelo. Nakon izuzetno teška dva sata i 19 minuta stigao je naš zdrav, snažan, lijep dječak težak 3530 grama i dug 52 centimetra. Već u 17:30 bili smo kod kuće”, napisao je i dodao kako će ime dječaka kasnije podijeliti s fanovima.

Dok su mu njegovi pratitelji uputili brojne čestitke u komentarima.

https://www.instagram.com/p/CFp8XLllfEJ/?utm_source=ig_web_copy_link

“Čestitam, jako sam sretna zbog vas”, “To je najljepši osjećaj, čestitam”, “Prekrasan je, čestitke roditeljima”, “Kelsey je zaista hrabra. Čestitam”, samo su neki od komentara.

Neki od pratitelja su se odlučili i našaliti.

“Ova beba vjerovatno može podići veću težinu od mene”, “Kad počinje trenirati”, “Volio bih da odmah preskočimo 20 godina da vidimo koliko kilograma će podizati ovaj mališan”, “Jači je od tebe”, pisali su fanovi.

Thor već ima kćerku Theresu Líf, koju je dobio u vezi s bivšom djevojkom Thelmom.