Neki od slavnih koji su operacijama unakazili svoja lica

Slavni čija su se lica izobličila Zbog straha od starenja te mlađih kolega i kolegica koji zauzimaju njihova mjesta, Hollywoodske zvijezde često nemaju mjeru kad su plastične operacije u pitanju.

Jocelyn Wildenstein


Riječ je o New Yorkškoj bogatašici koja je najpoznatija po plastičnim operacijama. Zbog izgleda koji je Jocelyn Wildenstein (75) postigla jer je godinama odlazila pod nož, mediji su je prozvali ‘žena mačka’. Na operacije je potrošila preko 20 milijona kuna, a lice joj se raspada jer je pretjerala sa estetskim zahvatima. No ovdje je još zanimljiviji razlog zbog kojeg je Jocelyn počela posjećivati plastične kirurge. Naime, njezin je pokojni suprug Alec Wildenstein bio ljubitelj mački pa je Jocelyn, u strahu da ga ne izgubi od kirurga zatražila da je ‘pretvore’ u mačku. Tužno je da joj ni to nije pomoglo jer je supruga zatekla u krevetu s 19-godišnjom ruskom manekenkom.

Donatella Versace


Iako je jedna od vodećih osoba u svijetu mode, Donatella Versace (60) nije znala stati kada su plastične operacije u pitanju. Estetskim zahvatima na licu ni sama ne zna broj, a njihov rezultat je i više nego jeziv. Modna dizajnerica svoj je izgled operacijama promijenila, ali – na gore.

Lara Flynn Boyle


Mnogima nije jasno što je jedna od najljepših žena osamdesetih napravila od sebe. Lara Flynn Boyle (45) jedno se vrijeme borila s anoreksijom nakon čega je počela odlaziti na plastične operacije koje su je unakazile. Zvijezda serije ‘Twin Peaks’ danas ne nalikuje na sebe. Potpuno se deformirala jer se navodno bojala da će joj mlađe kolegice uzeti posao. No na kraju se sama uništila…

Janice Dickinson

 

 

 

 

Sedamdesetih godina prošlog stoljeća bila je najplaćenija svjetska manekenka, a proglašena je i prvim supermodelom. No Janice Dickinson (60) s godinama se sve više okretala plastičnim operacijama koje su upropastile njezin izgled. Lice joj je potpuno uništeno, djeluje čak pomalo i izmučeno, a povećala je i grudi.

Mickey Rourke

Glumac je dokaz da ni muškarci nemaju granicu. I Mickey Rourke (63) s godinama je postao ovisnik o estetskim zahvatima. Mickey Rourke je promijenio bradu, povećao donju usnicu i obraze te je lice nekoliko puta zategnuo ekstremnim face liftingom.