Sjećate li se Jade iz “Zabranjene ljubavi”: Danas izgleda jednako dobro kao i nekada

Brazilska glumica Giovanna Antonelli, iako je snimala skoro čitavu deceniju prije toga, postala je velika zvijezda tek nakon serije “O Clone” koja je u Bosni i Hervegovini bila jako popularna prije 18 godina.

Da bi se nakon ove serije za nju režiseri bukvalno otimali, pa je svake godine radila najmanje na jednom projektu. Sve do 2012. kada je riješila da se povuče i posveti porodici.

Danas ova glumica i ako je u petoj deceniji života izgleda jednako dobro kao što je pamtite.

Njen privatni život bio je veoma zanimljiv. Godine 1997. udala se za svoju ljubav iz srednjoškolskih dana, publicistu Rikarda Medinu, ali su se razveli četiri godine kasnije, kada je ona počela da se zabavlja sa kolegom iz “Zabranjene ljubavi” Muriljom Benisijom.

Krajem 2004. završila je u bolnici zbog saobraćajne nezgode, za koju je okrivila paparace, koji su je u stopu pratili. Na konferenciji za medije koju su tim povodom organizovali, ona i Muriljo otkrili su da čekaju bebu. Dječak Pjetro rođen je u Rio de Janeiru 24. maja 2005. Dvije godine nakon rođenja deteta, Antonelli i Benisio su se razišli.

Ubrzo nakon toga, Giovanna se udala za reditelja Leonarda Nogeiru, a njihove bliznakinje, Antonija i Sofija, rođene su 8. oktobra 2010.

Danas se popularna Jade/Giovanna Antonelli bavi produkcijom, i izgleda fantastično -uvjerite se i sami: