Podržite mladog režisera, i postanite i vi dio filmske horor priče

Mladi, 20-godišnji režiser iz Osijeka, Filip Čižić, pokrenuo je Crowdfunding kampanju na kojoj prikuplja sredstva za novi originalni kratki horor koji dolazi iz Hrvatske, a koji bi sa snimanjem trebao započeti sljedeće godine.

Filip je ove godine zajedno sa svojom sestrom režirao trominutni horor film “On The Wall” koji se ove godine prikazivao na jednom festivalu. Film će bit dostupan online početkom sljedeće godine.

Sada mladi režiser želi napraviti nešto novo, jedan od najšokantnijih i najoriginalnijih kratkih filmova na našim prostorima (i šire), ali to će biti moguće samo uz vašu pomoć.
Naime, cilj je da prikupi 16.000 dolara, ali za projekat je potrebna bar polovica od tog iznosa.

Na stranici možete donirati 1, 2 pa sve do 500 dolara, za šta dobijete i svoje ime na špici filma kao jedan od njegovih izvršnih producenata.
Ovisno o doprinosu, možete dobiti razne stvari, a neke od njih su kopija scenarija, DVD filma i drugo. Također vaše ime može pisati na kraju filma i u najvećoj filmskoj bazi IMDb.

Ako ste ikada željeli biti dio nekoga filma, sada imate priliku.

Filip obećava zastrašujuć i teško zaboravljiv završetak, jezivu atmosferu i napetost koja će prevladavati od samoga početka do kraja, te vjeruje da će svi ljubitelji horor žanra voljeti taj film.

Filipovu Crowdfunding kampanju možete pogledati ovdje.

https://youtu.be/89R-sXJg3xc