Ove slavne glumice se odbijaju skidati pred kamerama

Iako živimo u vremenu u kojem nas sa svih strana”vreba” neprimjereni sadržaj koji najčešće sadrži mnogo gole kože, postoje glumice koje su po tom pitanju povukle jasnu granicu- nikada se neće skinuti!

Blake Lively

Blake ima problem čak i sa scenama u kojima mora nositi oskudnu odjeću koja previše otkriva. Izgleda da glumicu nećemo tako brzo gledati nagu. Inače, Lively je u braku s kolegom Ryanom Reynoldsom, a par ima dvije kćerkice – James (3) i Ines (1).

Emma Watson

Svijet je Emmu upoznao kao Hermionu iz filmova o čarobnjaku Harryju Potteru. Nakon toga uglavnom je prihvatala ozbiljnije uloge. Emma želi da je pamte po ulogama, a ne po golotinji. Inače, britanska glumica je nedavno donirala milion funti za podršku ženama žrtvama spolnog uznemiravanja koju je predstavilo 190 žena filmske i televizijske industrije satima prije svečanosti dodjele nagrada Bafta.

Jessica Alba

Zgodna Jessica Alba kaže da se na filmu nikada ne bi pojavila gola upravo zato što bi to gledala njena porodica i bilo bi je jako sram. Američka glumica dodaje kako bi bilo jako čudno provoditi praznično vrijeme s rođacima i porodicom koji su ju vidjeli sasvim golu.

Megan Fox

Megan (31) je jedna od glumica za koju brojni muškarci širom svijeta navijaju da se skine u filmu. Upravo zbog toga ona se ne želi niti skinuti jer bi se osjećala grozno i nemoralno. Osim toga, nedavno se požalila kako joj je teško dobiti dobre uloge jer svi misle da je, kako kaže, površna i tupava. Inače, Fox je s glumcem, nekadašnjom zvijezdom Beverly Hillsa, Brianom Austinom Greenom (44) četrnaest godina u vezi.

Mila Kunis

Glumica kaže da joj je uredu ako se pokaže jako malo golotinje u filmu, ali na puno nikako ne pristaje. Mila dodaje kako se za potrebe snimanja neće skinuti, a i ovo malo što pristaje pokazati jedino čini nakon konsultacija s mužem. Kunis je od 2015. u braku s kolegom Ashtonom Kutcherom imaju dvoje djece – kćerkicu Wyatt i sina Dimitrija.

Sarah Jessica Parker

Iako je Sarah Jessica igrala glavu ulogu u seriji koja je vrvjela seksom, u njenom ugovoru pisalo je kako ne pristaje skinuti se u nekoj sceni čega se sve vrijeme i držala,

Rebel Wilson

Šarmantna glumica kaže da bez obzira na silne ponude koje dobiva za skidanje na ekranu, na to nikada ne bi pristala. Zvijezda “Pitch Perfecta” prije nekoliko mjeseci odlučila je progovoriti o seksualnom zlostavljanju na setu.
– Muškarac na visokoj poziciji je tražio da odem s njim u sobu. Nakon toga me nekoliko puta pitao hoću li gurnuti prst u njegovu guzu – napisala je glumica i dodala kako se radi o jednom slavnom glumcu.