Nekada velika hollywoodska nada, a danas se opija i ne liči na sebe

Početkom 2000-ih Mischa Barton bila je velika holivudska nada, a svi koji su tih godina gledali hit seriju “The O.C” bili su zaljubljeni u zanosnu i modernu, ležernu Marissu Cooper.

Međutim lijepa glumica je pala u zaborav, a fotografi su uslikali kako uživa u suncu i gutljajima bjelog vina iz plastične čaše na stepenicama svog doma u Los Angelesu. Malo je reći da više ne liči na sebe.

Glumicu su ranije ovoga mjeseca uhvatili u društvu glumca Gian Marco Flaminia, a prije njega je ljubila James Abercrombie Splita, ali par se nakon nekoliko raskida i mirenja definitivno razišao krajem prošle godine.

Tokom snimanja serije “The O.C.” Mischa se sprijateljila s Lindzi Lohan i Kelli Osborn, a bila je čest gost žurki u Los Angelesu pa je bila stalno lice tabloidnih časopisa i tračerskih portala. Kasnije je u intervjuima isticala kako je u to vreme mislila da se od nje očekuje da izlazi i mnogo radi u isto vreme, ali posle je shvatila da je to put u propast.

U julu 2007. godine hospitalizovna je zbog mešanja tableta s alkoholom, a iste je godine i uhapšena jer je vozila automobil, a nije imala važeću vozačku dozvolu. Godinu kasnije osuđena je na tri godine zatvora uslovno, morala je na predavanja o štetnosti alkohola ali je morala i da plati 2000 dolara kazne.

Skandalima ni tu nije bio kraj. 2009. godine glumičin životni stil je došao do vrhunca pa su njeni roditelji i agent organizovali “intervenciju” jer su zaključili da Mischaa nije sposobna da odleti u New York zbog jednog događaja. Nakon sastanka s agentom i roditeljima uzela je jake sedative pa se ubrzo onesvijestila. Odvezli su je u bolnicu, gde je toliko izmakla kontroli da je prijetila kako će izvršiti samoubistvo. Doživila je nervni slom pa je primljena u psihijatrijsku bolnicu.

Mischaa nije izbegla ni finansijske probleme zbog svog ponašanja. Sve je počelo 2014. godine nakon što su tabloidi objavili kako je glumica u problemima jer nije platila hipoteku. Čak je tužila i svoju majku Nualu Barton, koja joj je svojevremeno bila menadžerka jer je zaključila da joj je uskraćivala platu pa je otjerala iz sopstvene kuće.