Svaštara

Nakon Johnny Deppa, još jedna osoba optužila njegovu bivšu za nasilje

Hollywoodska glumica Amber Heard optužila je pre nekoliko godina bivšeg supruga Johnny Deppa za zlostavljanje, da bi se ispostavilo da je (i) on bio taj koji je trpio fizičko nasilje u braku.

Prije četiri godine, na proljeće 2016, svijet je potresala porodična drama američkih glumaca Johnny Deppa i Amber Heard, koji su se razvodili nakon šokantnih optužbi.

Nakon što je Amber Heard optužila Deppa za nasilje i pokazala modrice, na sudu je dobila odštetu od sedam miliona dolara, koje je uplatila u humanitarne svrhe, Depp je najavio da će i on sam podnijeti tužbu protiv nje i da je on taj koji je trpio nasilje, što niko nije shvatio ozbiljno.

Na jesen 2019. godine, glumac je zaista to učinio, a tražio je da mu bivša supruga isplati čak 50 miliona dolara. Ovih dana pojavljuju se detalji koje Johnny Depp planira da iskoristi kao dokaz na sudu i javnost je, najblaže rečeno, šokirana.

Naime, u audio-snimcima čuje se kako Amber priznaje da je Johnnya gađala posuđem, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji, između ostalog i tvrdnje da je glumica kriva što je Dep ostao bez dijela prsta, da mu je ugasila cigaretu na obrazu i sl.

Sada se Johnnyu pridružila Amberina bivša asistentkinja Kejt Džejms, koja je radila za lijepu glumicu tri godine i tvrdi da je za to vrijeme trpila zlostavljanje

Amber se često drogirala, ne rekretativno, namjerno je uzimala ogromne količine droge. Uz to bi pila i alkohol, a tokom tih „napada“ pod dejstvom opijata, uništavala je sve oko sebe — ispričala je bivša asistentkinja Heardove. — Uglavnom je koristila sintetičke droge, ali i „magične gljive“, tada je zlostavljala kompletno osoblje. Na kraju radnog vremena, otišli bismo kući, a ona je nastavljala da nam šalje poruke pune uvreda.

Ona je istakla da je glumica nju zlostavljala i fizički i emotivno, do te mjere da je Kejt slabo jela i loše spavala, sve dok na kraju nije dala otkaz. Ona ističe da je Johnny Depp, s druge strane, bio ljubazan prema njoj.