Na Glastonbury festivalu Bradley Cooper zasvirao gitaru

Glumac Bradley Cooper ne samop da je dobar otac i glumac nego mi dobro stoji i uloga rock zvijezde, tako da je iznenadio sve posjetioce Glastonbury festivala u Velikoj Britaniji kada se sinoć popeo na pozornicu s gitarom u rukama.

Nakon što je nedavno dobio kćerku sa poznatom manekenkom Irinom Shayk, Cooper se nije dugo pojavljivao u javnosti, što je i karakteristično za njega. S kosom do ramena, bradom i u farmericama, on je na sceni Glastonbury festivala pokazao odlične vještine na gitari, ali, nažalost, s isključenim zvukom na razglasu. Naime, kako su i posjetioci festivala saznali kasnije, radi se o snimanju njegovog novog filma.

Cooper proteklih mjeseci radi sa Lady Gagom na njegovom redateljskom prvijencu “A Star Is Born”. Ovo je ujedno i Gagina prva filmska uloga. Čini se kako je glumac pokupio nekoliko muzičkih trikova od popularne pjevačice, što je i pokazao na sceni Glastonbury festivala.

Gaga u filmu glumi Ally, pjevačicu koja se želi probiti u svijetu muzike, a na tom putu joj pomaže Cooper, veteran muzičke industrije koji je svoju karijeru uništio zbog alkoholizma.