Možete li Hollywoodske ličnosti zamisliti da rade neki drugi posao

Teško je zamisliti da omiljene zvijezde rade bilo šta drugo osim glume u raznim filmovima i serijama, ali ovi slavni su dokaz da je sve moguće i da nikada ne treba gledati površno.

Matthew McConaughey

Na primjer, Matthew McConaughey radi kao profesor na Univerzitetu u Teksasu. On od jesenjeg semestra predaje na odsjeku za Radio-televiziju i to predmete vezane za filmsku umjetnost i pisanje scenarija.

Madonna

Madonna osim što je vrhunska pop zvijezda, ona je i autorica dječjih knjiga. Tijekom godina napisala je ne jednu već nekoliko knjiga za djecu. Njene se priče usredotočuju na moć djevojčica i šalju poruke u kojima im se savjetuje da prihvate i zavole sebe onakvim kakve jesu.

Justin Timberlake

Justin Timberlake osim što je sjajan muzičar ima i svoju vlastiti društvenu mrežu. Naime on je novi vlasnik Myspacea.

Tom Selleck

Glumac Tom Selleck ima ranč s avokadom od 20 hektara.

Sandra Bullock

Dok, Sandra Bullock posjeduje pekaru u Austinu.

Steven Seagal

Steven Seagal radi kao običan policajac, a dugo godina bio je zamjenik načelnika u okrugu Jefferson.

Lady Gaga

Lady Gaga je napisala kuharsku knjigu punu ukusnih italijanskih recepata. Njena knjiga zove se Joanne Trattoria. Inače njen otac je vlasnik restorana Joanne Trattoria u New Yorku. Unutar knjige pjevačica piše i o svojoj porodičnoj tradiciji kada je kulinarstvo u pitanju.

Marilyn Manson

Ekscentrična rock zvijezda, Marilyn Manson, osim muzike, voli i slikarstvo. Imao je čak i umjetničku izložbu u Beču. Tokom intervjua rekao je da je prilično razočaran kako se postupa prema umjetnicima, te da je za njega slikarstvo nešto čisto.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher nije samo dobar glumac, već je i sjajan poslovni čovjek koji je uspio umnožiti svoje milione dobrim ulaganjima. Najveći su dobiti stigli od njegovog udjela u Skypeu i Airbnbu. Investirao je i u Spotify.