Kim Cattrall: Koliko je lik Samanthe Jones uticao na moj život

Glumica Kim Cattrall ispričala je koliko je lik razuzdane Samanthe Jones iz serije Seks i grad uticao na njen privatan život i odnos sa muškarcima.

Kim Cattrall je tokom šest sezona igrala razuzdanu Samanthu Jones, a zatim i u dva nastavka filma – dovoljno dugo da pojedini pomisle da je Kim isto što i Samantha.

Glumica kaže da joj je bilo potrebno vrijeme da stvari postavi na svoje mjesto i izbori se sa činjenicom da je mnogi muškarci poistovjećuju sa likom iz serije.

Konačno sam riješila i taj problem. Uspjelo mi je tek onda kada sam shvatila da pored sebe moram imati partnera sa kojim ću biti srećna onakva kakva jesam, a takve osobe dugo nije bilo u mom životu – priča glumica.

Kim Cattrall je zahvaljujući ulogama do danas zaradila 75 miliona dolara i osvojila brojne nagrade. Uprkos tome, glumica priznaje da iza glamuroznog lica njene profesije, često stoji sasvim drugačije naličje.

Bez obzira na brakove u kojima sam bila, cijeli život sam zapravo sama. Moj život jeste sjajan, ali je usamljen. Kada snimam film, ponekad sam na setu i po 19 sati. Tada sam više upućena na detalje iz života mojih saradnika, nego sopstvenog muža.

To je cijena mog posla. Nema te po cijeo dan kući i uvek propustiš neki važan događaj. To je glavni razlog zašto su se moje veze i brakovi raspadali – zaključuje Kim Cattrall.