Gdje je nestao Severinin partner iz filma ? Poslije kućnog videa bogatom Hercegovcu krenulo po zlu

Najpoznatiji kućni video na prostoru Balkana, sa Severinom i jednim od najbogatijih Hercegovaca, do sada vidio je veliki broj ljudi, a glavni akteri postali su zvijezde.

Milan Lučić je 2004. godine bio u vezi sa Severinom Vučković, a njihov kućni video ‘procurio’ je u javnost. Severinina karijera je nakon toga krenula uzlaznom putanjom, dok je Milan u zemlju propao! Prije desetak godina Milan Lučić bio je jedan do najbogatijih Hercegovaca, a vrijednost njegove imovine procjenjivala se na više od 250 miliona maraka.
Skoro da nije bilo biznisa u koji Milan nije bio uključen: nafta, osiguranje, maloprodaja, bankarstvo, nekretnine… Međutim, u međuvremenu se njegov život okrenuo naglavačke! Lučić se inače rijetko kada pojavljivao u javnosti, a gotovo da ga nije ni bilo posljednjih godina otkako mu poslovi idu sve lošije.

Milan danas nije bogat kao nekada. Njegovo bogatstvo se prepolovilo, a austrijsko tužilaštvo je prošle godine protiv njega podiglo optužnicu u slučaju Hilltop.
Teško je i pobrojati sve Lučićeve projekte u Hrvatskoj, a većinu njih prate brojne kontroverze i uglavnom su završili neslavno. Sudbinu Lučićevih hrvatskih firmi dijele i njegove hercegovačke kompanije, a kako nema novca da podmiri višemilionske dugove prema državi, porezna uprava FBiH polako rasprodaje njegovu imovinu.