Emily Blunt i John Krasinski ljubavni par konačno snimaju prvi film zajedno

Nakon nekoliko odvojenih uspješnih filmova, bračni par Emily Blunt i John Krasinski konačno će zajedno glumiti u trileru “A Quiet Place”.

Priča filma još nije poznata, ali zna se da će film producirati Michael Bay sa partnerima Andrewom Formom, Bradom Fullerom i Platinumom Dunesom. Krasinski će pored glavne uloge, poslužiti i kao koizvršni producent.

Kako piše In Style, Blunt će vjerovatno imati duhovit odgovor na ulogu Krasinskija kao njenog novog šefa. Sigurno to neće biti lako ni za njega obzirom da je ranije govorio kako je samo film “The Devil Wears Prada”, u kojem glumi Emily, gledao nekoliko puta.

“Jednog dana sam rekao Emily kako je to dobar film, a ona me upitala jesam li ga gledao. Rekao sam da jesam mnogo puta, što je njoj bilo simpatično, pa me upitala koliko. Bili smo tada u vezi već godinu dana, pa mi nije bilo neugodno reći najmanje 75 puta”, kazao je Krasinski za In Style.

Ovaj par je zajedno od 2008. godine, a vezu su počeli nedugo nakon što je Emily prekinula zaruke s pjevačem Michaelom Bubleom. Vjenčali su se 2010. godine u Italiji nakon nešto više od godinu dana veze.