Donn Ares: Oporavak traje predugo, ali i to uskoro prestaje!

Popularna bh. pjevačica koja je dva puta uspjela pobjediti tešku bolest ovih dana je podjelila jako emotivnu poruku na svom Facebook profilu, prenosi cdm.

“Važnost kose za mene nikad nije bila zbog ljepote nego zbog karaktera i ličnog osjećaja kompletnosti. Volim je!! Vježbam duge šetnje, eksperimentišem sa ishranom, učim danski ludom brzinom, privodim kraju i dizajn na IT Akademiji radi ličnog usavršavanja i planiram da upišem još jedan smjer”.

“Kroz sve što mi se desilo u posljednje dvije godine stekla sam nova znanja i saznanja što mi je otvorilo potpuno nove vidike i ukazalo na neke druge probleme koji traže rješenja. Teško je vratiti se na tačku u prošlosti kad si već bio dio budućnosti. Kada bih morala ukratko da napravim komparaciju Sobe1 i Sobe2 najbolji opis bi bio da Alisa u zemlji čuda iz serije Sultan Sulejman prelazi odjednom u seriju Star Wars i postaje Avatar sa robotskom operacijom budućnosti, i uz to idu sva čuda koja su se tu desila i dešavaju se svakodnevno. Zato oporavak traje predugo, ali i to uskoro prestaje!!! Volim vas sve i puno pozdravljam.