Vijesti

Disney ne zna šta će učiniti s princezom Leiom u nastavku “Ratova zvijezda”

Iznenadna smrt Carrie Fisher nije samo slomila srca fanovima “Ratova zvijezda” nego je i Disneyjevom filmskom studiju stvorila dilemu što učiniti sa sudbinom njezine junakinje princeze Leie u nastavku tog filmskog serijala.

Fisher (60), Harrison Ford (Han Solo) i Mark Hamill (Luke Skywalker) ponovo su ujedinili snage nakon više od 30 godina u filmu “Ratovi zvijezda: Sila se budi” koji je prošle i ove godine zaradio više od dvije milijarde dolara na kino blagajnama.

Glumica je prije smrti završila snimanje nastavka, “Ratovi zvijezda: Epizoda VIII”, čiji se sadržaj, kao i uvijek, drži u tajnosti. Premijera bi se trebala održati u decembru 2017.

Planirano je da Fisher igra princezu Leiu i u devetom dijelu sage, planiranom za 2019. godinu.

Disney u utorak nije želio komentirati što će se sada dogoditi s jednim od ključnih likova “Ratova zvijezda”.

Fanovi “Ratova zvijezda” na društvenim mrežama već raspravljaju o tome kako će se u galaktičkom carstvu nastaviti borba dobra i zla bez neustrašive junakinje ustaničkih snaga, javlja Hina.

Nadaju se da se producenti neće poslužiti digitalnom obradom njezina lika u devetom nastavku.

Ostale mogućnosti uključuju promjenu scenarija devete epizode, ponovno snimanje nekih scena iz osme ili angažiranje slične glumice za ulogu princeze, kao što su učinili producenti Harryja Pottera pošto je Richard Harris (profesor Dumbledore) umro nakon snimanja drugog filma iz serijala. Umjesto njega je angažiran Michael Gamblon.