mix

Fanovi plaćaju ogromne iznose za Adeleine koncerte

Ulaznice za prvi nastup britanske pjevačice Adele u Las Vegasu prodaju se za više od 40.000 dolara na određenim web stranicama, dok se za druge koncerte mogu pronaći za 20.000 dolara.

U ponedjeljak je pjevačica objavila nove datume za seriju koncerata u Las Vegasu, nakon što je prethodno bila prisiljena odgoditi svoje nastupe samo 24 sata prije premijere u januaru ove godine.

Uz 24 pomaknuta nastupa, najavljeno je još osam novih, a ukupno će ih biti 32. Nastupi će trajati od 18. novembra 2022. do 25. marta 2023. godine.

Prema izjavi Ticketmastera, kompanije za prodaju i distribuciju ulaznica, sve postojeće ulaznice su važeće za novi datum. Nadalje, manji broj dodatnih ulaznica bit će dostupan za sve 32 izvedbe.

Međutim, pristup svakoj pretprodaji bit će ograničen, prema izjavi Ticketmastera, s prioritetom koji će imati obožavatelji koji su kupili ulaznice za prethodne nastupe.

Ubrzo nakon izjave, objavljeno je i da ulaznice za večer premijere koštaju između 600 dolara i 41. 000 dolara na web stranici Stubhub.
U ponedjeljak je Bloomberg izvijestio da su od 17:30 sati po njujorškom vremenu bile dostupne dvije ulaznice po cijeni od 41.280 dolara za Adelein nastup 18. novembra. Prema web stranici, oba vlasnika ulaznica sjedila bi zajedno.

Prema izvještaju publikacije, ulaznice u najmanje šest drugih cjenovnih kategorija prodavale su se za 20.000 dolara ili više.

Dvije ulaznice za nastup na Božić prodane su za više od 23.000 dolara na web stranici za preprodaju Gametime.

U izjavi za Bloomberg, izvršni direktor Gametimea Matthew Rados pripisao je visoke cijene preprodaje odgođenim nastupima i činjenici da Adele “nema mnogo nastupa uživo”.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)