Home / Vijesti / MTV za dodjelu nagrada će voditi Katy Perry obučena kao Moonwoman

MTV za dodjelu nagrada će voditi Katy Perry obučena kao Moonwoman

Popularna pjevačica Katy Perry ove će godine voditi dodjelu muzičkih nagrada MTV Video Music Awards koja će se održati 27. augusta ove godine. Perry je već u videu na Twitteru nagovijestila da će biti maskirana u Moonwoman ili Mjesec ženu.

Pjevačica će također nastupati na ceremoniji dodjele nagrada s miksom njenih novih pjesama. Prošle godine na svečanosti MTV Music Awards uopće nije bilo voditelja ili voditeljice, a 2015. godine dodjelu nagrada vodila je Miley Cyrus.

“Trenirala sam s MTV predstavnicima u prostoru bez gravitacije, jedući astronautski sladoled i u grupnom sam razgovoru s Buzzom Aldrinom i Neilom deGrasse Tysonom. Dođite 27. augusta, ja ću biti vaša Moonwoman. Pripremite se za udar”, našalila se Perry na račun svog svemirskog odijela u kojem će voditi dodjelu.

Perry će u ulozi žirija, nakon dodjele nagrada, početi pripreme za muzički show American Idol koji će se emitirati na ABC televiziji. MTV Music Awards će se održati u areni The Forum u Californiji.

Podsjećamo, Perry je u junu ove godine izdala peti studijski album “Witness” i skoro sa svim pjesmama i šarenim spotovima je pokupila simpatije publike.

Pogledajte dio priprema: