Home / Vijesti / Bh. glumac Feđa Štukan sarađivat će sa Colinom Firthom?

Bh. glumac Feđa Štukan sarađivat će sa Colinom Firthom?

Vrata Hollywooda za poznatog bh. glumca Feđu Štukana, odavno su otvorena. Nakon sjajne saradnje koju je sa Beniciom Del Torom i Olgom Kurylenko ostvario na filmu “A Perfect Day“, potom u osvarenju “Missing“ sa Seanom Beanom, te Donaldom Sutherlandom na TV seriji “Crossing Lines2“, uskoro bi se na setu rame uz rame mogao naći sa Colinom Firthom.

Zvaničnih informacija još uvijek nema, ali to nije ništa novo kada su u pitanju strane produkcije, gdje je sve pod velom tajne do zadnjeg trena. No, da posumnjamo da se nešto ipak dešava, navela nas je fotografija koju je Štukan podijelio na svom Instagram profilu, a na kojoj pozira sa Colinom.

Da li su se kolege srele na nekoj zabavi, ili je ipak u pitanju saradnja vrijeme će pokazati. Jedno je jasno, Colin je zvijezda A-liste Hollywooda, pa je i fotografirati se sa njim velika čast.

Fotografija je za kratko vrijeme prikupila pregršt lajkova, a glumica i supruga Branka Đurića Đure, Tanja Ribič, ostavila je simpatičan komentar “lijevi mi je bolji”, misleći na Feđu. Uslijedio je i njegov odgovor “ona slika s vama dvoma ima tri puta više lajkova. ‘ta će Colin?!”.