Završava se jedna od najvećih ljubavnih priča

Završetak najraskošnije i najskuplje serije turske produkcije ovog ljeta, koja se emitirala u više od 70 zemalja širom svijeta.

Posljednja sezona serije Sulejman Veličanstveni ima 93 nastavka. Posljednje poglavlje o životu Sulejmana Veličanstvenog producenti su obogatili s čak sedam novih glumaca. Najveća je promjena to što je Vahide Gordum zamijenila Meryem Uzerli u ulozi Hurem, ali vrlo uspješno.

Ona je majka odraslih sinova koje također glume poznati glumci – princa Selima tumači Engin Ozturk (Izgubljena čast), a princa Bajazida Aras Bulut Iynemli (Ali). Na male ekrane vratit će se i glumac Sarp Akaya (Ezel) kao Mustafin čovjek od povjerenja, dok su ženski dio glumačke postave pojačale vrhunske mlade glumice Merve Bolugur (Dolina suza), Berrak Tuzunatac (Ezel) i Meltem Cumbul.

Sezona je puna preokreta, a u trenutnim epizodama traje pobuna janjičara, Džihangir je potpuno skrenuo s uma, a Hurem cijelo vrijeme pokušava smiriti sve veće rivalstvo između svoja dva sina. U narednim epizodama doznat ćemo kako će se Bali-beg prilagoditi dvorskim smicalicama koje kuju tri sultanije – Hurem, Hatidže i Šahuban!

Ne propustite otputovati u povijest i doznati kako je završila jedna od najpoznatijih ljubavnih priča na svijetu!