Zavirite u privatni ljubavni svijet Bradleyja Coopera i Irine Shayk

Bradley Cooper i Irina Shayk svoju ljubav drže što dalje od očiju javnosti. Ne dijele zajedničke fotografije i ne pričaju o privatnom životu. Ipak, magazin People sastavio je nekoliko njihovih fotografija na kojima možemo vidjeti kako izgleda svijet ovog para.

Bradley i Irina se zabavljaju još od proljeća 2015. godine, ali se veoma rijetko pojavljuju u javnosti. Irina je nedavno na svijet donijela njihovu prvu kćerku Leu De Seine Shayk Cooper, a par se od tada još više zatvorio te postoji vrlo mali, ili nikakav, broj fotografija s kćerkom.

Model Irina Shayk objavila je na Instagramu fotografiju iz bazena godinu nakon što su počeli izlaziti, ali se ni na toj fotografiji ne vidi Cooperovo lice.
Par je mnogo puta viđen na atraktivnim destinacijama te su fotografisani na italijanskoj obali u augustu 2015. na jednom od njihovih prvih ljetovanja.

Irina Shayk je prije Coopera izlazila s Cristianom Ronaldom, dok je Cooper izlazio s manekenkom Suki Waterhouse. Ipak, u martu 2016. su se pojavili na Lorealovom Fashion Weeku te su razmijenili strastveni poljubac potvrđujući tako svoju vezu u javnosti.

Cooper je još i prije nego je upoznao Irinu govorio kako jedva čeka da postane otac te kako je to njegov dugogodišnji san. Govorio je kako je gledao koliko je njegov otac uživao u toj ulozi te je i sam želio imati takvo iskustvo.
Cooper je publici nedavno predstavio svoj novi film “A Star Is Born” te se pojavio na nekoliko velikih događaja i tako prošetao crvenim tepihom držeći Irinu čvrsto oko struka.

“Najviše bih volio zahvaliti Irini jer me je trpjela dok sam provodio mjesece u podrumu praveći muziku. Hvala ti puno”, rekao je Cooper na jednoj od dodjela nagrada u Londonu te je nakon govora s podija otišao Irini u zagrljaj.