Home / Vijesti / Scenario posljednje epizode popularne serije “Game of Thrones” rasplakao Kita Haringtona

Scenario posljednje epizode popularne serije “Game of Thrones” rasplakao Kita Haringtona

Megapopularna serija “Game of Thrones” do 2019. godine dobit će svoju finalnu sezonu kada će se završiti uzbudljiva i krvava borba za prijestolje Sedam kraljevstava. Zvijezda serije Kit Harington, koji glumi Joha Snowa, otkrio je kako ga je zadnja epizoda rasplakala.

“Prošle sedmice smo saznali šta će se sve dešavati. Dosad ništa nisam znao. Plakao sam dok sam čitao scenarij za posljednju epizodu. Osam godina zajedničkog rada je iza nas i niko ustvari nije vezan za ovu seriju više od nas”, kazao je Harington.

Glumac je za medije još rekao: “Ovo je institucija u kojoj sam bio duže nego u bilo kojoj prije. Bit će zaista čudna naredna godina kada ne budemo više snimali, a koja će se desiti svima nama. Svi će se posebno sjećati posljednjih scena koje snime. Ne samo da ste vi vezani za sve to, već i mnoštvo ljudi širom svijeta”, odgovorio je Harington.

Iako Harington nije otkrio puno, osim da je kao i ostatak ekipe upoznat s radnjom serije, za kraj je rekao:

“Rekli su mi da ne smijem reći da snimamo nastavak i da se ne fotografišem u Belfastu. Ne smijem ništa otkriti”, kratko je dodao Harington na kraju razgovora za “The One Snow”.