Wonderland – preporučujemo ovu slatku australsku seriju koja kreće na Pickbox NOW

Od 20. siječnja na Pickbox NOW kreće emitiranje slatke australske serije Wonderland o grupi prijatelja koji žive u Sydneyju. Australska romantična humoristična dramska serija smještena je u jednu stambenu zgradu i fokusira se na četiri para koji plove kroz ljubav, život i prijateljstva. Seriju su zajedno kreirale Jo Porter i Sarah Walker.

O ČEMU JE RIJEČ?

Ženskar Tom Wilcox (Michael Dorman) kladi se da neće biti intiman s cimericom 12 mjeseci, inače će izgubiti svoj voljeni automobil. Međutim, njegova idealna žena Miranda Beaumont (Anna Bamford) ubrzo se doseli k njemu. Ostali parovi su nedavno vjenčani Steve Beaumont (Tim Ross) i Dani Varvaris (Jessica Tovey), učiteljica Colette Riger (Emma Lung) i suprug Rob Duffy (Ben Mingay) te odvjetnica Grace Barnes (Brooke Satchwell) i njezin novi ljubavnik Carlos Dos Santos (Glenn McMillan).

Brooke Satchwell, australska glumica i manekenka koja tumači lik odvjetnice Grace Barnes, svoj je lik opisala kao vrlo linearnu i zatvorenu odvjetnicu koja se bavi klevetama, i kao što možete zamisliti, Grace će svašta doživjeti.

Glumica Jessica Tovey, izabrana za ulogu Dani Varvaris, rekla je da se njezin lik jako razlikuje od nje same. Radi u PR-u i “prilično je glasna, govori ono što misli, prilično je samouvjerena i prava je djevojka generacije Y”.

MODERNA ROMANTIČNA KOMEDIJA

Zabavna, seksi, humoristična i moderna, australska serija Wonderland predstavlja skupinu prijatelja za koje biste poželjeli da su vaši prijatelji. Ova nova grupa dvadesetogodišnjaka koja vodi zanimljive živote privući će vas, a s njihovim problemima u vezama i poslu mnogi će se moći identificirati.

Sunčana, vesela i prozračna, ova romantična komedija idealna je serija za opuštanje uz skupinu slatkih prijatelja. Samo na Pickbox NOW gledajte novu australsku seriju Wonderland!

Ostavite komentar