mixZanimljivosti

Wilson, Helms, Williams i Sher u novoj komediji “Father Figures”

Warner Bros Pictures “Father Figure” se prikazuje u kinima od 22. Decembra i imali smo priliku da razgovaramo sa zvijezdama Owen Wilson (The grand Budapest Hotel, Zoolander 2), Ed Helms (The Hangover films, We’re the Millers), i Katt Williams (Norbit, Scary Movie 5), kao i direktorom Lawrence Sher.

Wilson i Helms su Kyle i Peter Reynolds, braća koju je ekscentrična majka podigla da vjeruju da je njihov otac umro kada su bili mali. Kada otkriju da je to laž, udružili su se kako bi pronašli svog oca i na karaju saznali više o svojoj majci nego što su vjerovatno ikada željeli da saznaju.

J.K. Simmons takođe glumi u filmu (Whiplash), Bill Irwing (Rachel Getting Married), Terry Bradshaw, Ving Rhames (The Mission Imposible), Harry Shearer (The Simpsons) i nominovani junak Squibb (Nebraska) sa dobitnikom Oskara Christopher Walkern-om (The Deer Hunter) i nominovanom za Oskara Glenn Close (Alber Nobbs, Guardinas of Galaxy) kao majka blizanaca.

Film je producirao nominovani kandidat za Oskara Ivan Reitman (Up in the Air), Ali Bell (Draft Day), i nominovani za Oskara Broderick Johnson i Andrew A. Kosove (The Blindside). Koa izvržni producent bili su Tom Pollock, Scot Parish, Cris Cowles, Chris Fenton i Timothy M. Bourne.