Vraća se kultna serija “Život na sjeveru”

Popularana američka serija ‘Život na sjeveru’, koja se emitirala od 1990. do 1995. na CBS-u uskoro će dobiti novu sezonu.

“Život na sjeveru” imao je šest sezona i više od sto epizoda. Nova sezona bit će sedma, a u njoj će se pojaviti većina glumaca iz originalne serije. U prvoj epizodi, liječnik Joel Fleichman vraća se u gradić Ciceley na Aljasci kako bi prisustvovao pogrebu starog prijatelja.

Po svom povratku susreće neke svoje stare prijatelje poput Maggie O’Connel, Mauricea Minnifielda, Hollinga Vinccourea i Eda Chigliaka, no upoznaje i neke nove.

Rob Morrow, glumac koji je igrao Fleichmana naveden je i kao izvršni producent nove sezone. Među producentima je naveden i glumac John Corbett koji je tumačio ulogu radijakog voditelja Chrisa Stevensa, no još nije potvrđeno hoće li Corbett biti jedan od protagonista serije.

Scenaristi nove sezone bit će Josh Brand i John Falsey koji su ujedno i kreatori originalne serije koja je tijekom emitiranja zaradila 89 nominacija za brojne nagrade, a osvojila ih je 27 uključujući tri Emmyja i dva Zlatna globusa.