Početna / Svaštara / Vjeruje se da su puni para, međutim iza njih su samo slavni dani

Vjeruje se da su puni para, međutim iza njih su samo slavni dani

Johnny Depp

John je živio s “džeparcem” od 2 miliona dolara mjesečno, ali našao se u problemima kada je shvatio da mu ponestaje sve više novca. Tužio je menadžere, tvrdeći da mu nisu prijavljivali porez na vrijeme i da su mu loše vodili finansije, zbog čega je sada dužan 40 miliona dolara. Nakon pto se rastavio s glumicom Amber Heard, Depp je izgubio još pet miliona. Menadžeri na sudu tvrde da Depp nema novac jer je trošio goleme količine na vino i luksuzna putovanja.

Nicolas Cage

Glumac Nicolas Cage je neko ko neprestano radi posljednjih trideset godina između 1996. i 2011. gdje je zaradio 150 miliona dolara. Njegov životni stil je ipak bio neizdrživ čak i za toliki novac. Cage je skoro sve potrošio na vile, jahte i auta, ali i neobične stvari. Kupio je dvije otrovne albino kobre koje je ilegalno posjedovati u Kaliforniji. Dao je milion i po dolara za prvo izdanje stripa “Superman”. Kupio je i rijetku, ukradenu lubanju dinosaura koju je na kraju odlučio vratiti. Ima privatni otok i posjeduje “ukletu kuću” serijske ubice Madame LaLaurie koju je kupio za 4 miliona dolara. Glumac je dužan milione dolara poreza.

Lindsay Lohan

Slavni dani ove glumice i pjevačice već su odavno gotovi. Nakon strmovitog pada i bombastičnih skandala, Lindsay se pokušala vratiti u svijet glume predstavom u Londonu. No recenzije su bile očajne, a kolege su se žalile da ne dolazi na vrijeme i jedva zna svoj dijalog. Lohan je u posljednjih 15 godina četiri puta proglasila bankrot. Bivši dečko, nasilni milijarder, optužio ju je da mu je ukrala stvar u vrijednosti od 50.000 dolara.

Charlie Sheen

Glumac je zahvaljujući humorističnoj seriji “Dva i po muškarca” bio najplaćeniji glumac na TV-u. Za jednu epizodu dobijao je 1,8 miliona dolara, odnosno tri puta više od svog kolege Jona Cryera koji mu je glumio brata. Ali, sve je krenulo nizbrdo zbog neslaganja s produkcijom i autorima serije koji više nisu mogli tolerisati njegovo ponašanje na setu. Iako je uspio pronaćo uloge i nakon toga, nikada nije bio tako plaćen. Sheen je trošio milione na zabave s djevojkama, drogu i provode, ali, kasnije se saznalo, da je i HIV pozitivan. Kada mu je postalo finansijski neizdrživo, Sheen je otišao u emisiju uživo i sam priznao da boluje od virusa.