Vin Diesel u glavnoj ulozi u novom superherojskom filmu “Bloodshot”

Vin Diesel će glumiti u novom znanstveno-fantastičnom akcijskom filmu produkcijske kuće Sony Pictures. “Bloodshot” će biti adaptacija istoimenog popularnog serijala stripova izdavačke kuće Valiant, prenosi Deadline.

Vin Diesel će glumiti Raya Garrisona, supervojnika kojeg je kreirala tajna vladina organizacija Project Rising Spirit. Tretman kojem su ga podvrgnuli pretvorio ga je gotovo u supeheroja zahvaljujući nanobotima, minijaturnim robotima koje su mu ubrizgani u krvotok.

Nanoboti su mu izmijenili strukturu stanica, zbog čega je postao neka verzija superčovjeka. Zahvaljujući njima, ima nadljudsku snagu, sposoban je gotovo trenutačno regenerisati sve ozljede pod uvjetom da konzumira velike količine proteina, a osim toga može se fizički spojiti s kompjuterima i različitom tehnologijom te promijeniti svoj fizički oblik.

Lik Bloodshota su 1992. stvorili Kevin VanHook, Don Perlin i Bob Layton. Film će režirati David Wilson, a za scenarij su zaduženi Jeff Wadlow scenrist filma Kick-Ass 2 i serije Bates Motel, te Eric Heisserer koji je nominovan za Oscara za scenarij za Arrival.