Uvrijeđena Aniston suočila se sa Selenom Gomez, zanima je šta ima s njenim bivšim suprugom

Selena Gomez i Jennifer Aniston posljednjih su godina bile bliske prijateljice, no čini se da zbog jednog muškarca, u ovom slučaju Justine Therouxe njihovo prijateljstvo odlazi u prošlost.

Jennifer Aniston i Justin Therouxe krajem 2017. godine odlučili su se razvesti, a sredinom februara ove godine i javno su potvrdili da se rastaju. Ubrzo nakon što su svoj brak priveli kraju, počelo se nagađati šta je dovelo do toga. A što se tiče novih ljubavi u njihovim životima, posljednjih mjeseci šuškalo se da je Džastin u vezi s mlađahnom glumicom Petrom Kolins (Petra Collins), ali još “svježije” – i s pjevačicom Selenom Gomez.

Mnoge je ovo poprilično iznenadilo jer, naime, Selena i Dženifer bile su bliske prijateljice. Da bi provjerila ove napise u medijima, 49-godišnja glumica kontaktirala je 25-godišnju zvijezdu. Razgovor koji su vodile Selenu je poprilično uznemirio.

– Jennifer je posljednjih godina bila bliska sa Selenom, no spomenuti natpisi poprilično su je uvrijedili, što je veoma utjecalo i na mladu pjevačicu. Jennifer je sve to poprilično uznemirilo. Najviše je boli pomisao na to da je Justine već spreman krenuti dalje. Još joj je teško zamisliti ga s nekim drugim, pogotovo s nekim toliko mlađim i s kim je ona sama imala blizak odnos. Sve je to veoma bolno za nju – govori izvor.