Uskoro novi film od Vin Diesela: ‘The Last Witch Hunter’

vin-diesel-the-last-witch-hunterVin Diesel, Rose Leslie i Elijah Wood predvodit će glumačku ekipu u nadolazećem filmu ‘The Last Witch Hunter‘.
Ovo je drugi film u kojem će Vin Diesel da igra glavnu ulogu. On će se pojaviti i u filmu Furious 7 koji se u kinima počinje prikazivati od marta 2015 godine.

‘The Last Witch Hunter’ je jedini film u kojem će glumiti Elijah Wood u 2015 godini.

‘The Last Witch Hunter’ je nadolazeći fantastični akcijski film čiju režiju potpisuje Breck Eisner. Vin Diesel glumi besmrtnog lovca na vještice, koji mora da se bori protiv glavne vještice kako bi zaustavio kugu koja hara u New Yorku.

Radnja filma: Besmrtni lovac na vještice ima zadatak da zaustavi kugu koja hara New Yorkom. Ali kuga ne prijeti samo da uništi New York, kuga bi mogla da uništi cijeli svijet. Da bi zaustavio ovu strašnu pošast on mora da učini ono što je mislio da nikad neće učiniti: da kao partnerku uzme prelijepu ženu vješticu…

Radnja filma smještena je u suvremeni New York, ali i u 13. stoljeće.

Ostatak glumačke ekipe čine: Ólafur Darri Ólafsson, Rena Owen, Julie Engelbrecht, Joseph Gilgun, Isaach De Bankolé, Michael Halsey, Lotte Verbeek, Inbar Lavi, idr.

Film će se u kinima početi prikazivati od 23. oktobra 2015 godine.

the-last-witch-hunter

the-last-witch-hunter1vin-diesel-last-witch-hunter

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *