Vijesti

Umrla Natalie Desselle Reid

Američka glumica koja je nastupila uz oskarovku Halle Berry u komediji B.A.P:S., Natalie Desselle Reid umrla je u 53. godini.

Član njene porodice rekao je da je umrla od raka debelog crijeva koji joj je dijagnosticiran početkom godine. Natalie je svoju borbu skrivala od fanova i javnosti sve do samog kraja, a svoje posljednje trenutke provela je u bolnici okružena porodicom.

“S ogromnom tugom vas obavještavamo da smo izgubili našu predivnu Natalie. Bila je svjetlo ovog svijeta. Kraljica. Izvanredna majka i supruga. Njena svestrana karijera dotakla je mnoga srca i bit će zauvijek voljena. Sada tugujemo dok pokušavamo prihvatiti veliki gubitak i unaprijed vam se zahvaljujemo što poštujete našu privatnost u ovim teškim trenucima”, poručili su članovi njene porodice.

Halle Berry također je shrvana zbog odlaska svoje kolegice i prijateljice.

“Još ne mogu prihvatiti ovu poražavajuću vijest i dok nastavljam čitati sve vaše ljubazne riječi, sjećanja na Natalie i dalje mi naviru. Natalie je bila jedna od najdragocjenijih osoba koje sam ikad poznavala. U sekundi kada sam je upoznala, naša su se srca ispreplela, bile smo jako povezane”, poručila je između ostalog Berry.

Natalieina menadžerica Dolores Robinson na svom Twitter profilu također se oprostila od nje.

“Natalie je bila izvor svjetlosti. Bila je fenomenalna glumica i komičarka, ali i predivna majka i supruga. Šaljem molitve njenoj porodici, sretna sam što sam imala to zadovoljstvo da vodim njenu karijeru”, napisala je.