Udaje se Eva Longoria

eva-longoriaEva Longoria i Jose Antonio Baston će se vjenčati ovog vikenda u Meksiku, izvještava Hello Magazine. Zvijezda Očajnih kućanica i njen partner krunisat će trogodišnju vezu brakom u subotu, 21. maja na intimnoj ceremoniji kojoj će prisustvovati samo porodica i najbliži prijatelji. Mlada i mladoženja su učinili sve da zadrže detalje dalje od javnosti, iako je sada već poznato da je vjenčanicu dizajnirala Evina najbolja prijateljica Victoria Beckham.

Eva (41) i televizijski menadžer Jose su proslavili zaruke prije 5 mjeseci, za vrijeme zimskog odmora u Dubaiju. Jose je veliko pitanje popratio zadivljujućim prstenom sa rubinom i dijamantom.

– To je bilo takvo iznenađenje! On je divan, on je zgodan i uistinu najljubaznije ljudsko biće koje sam ikada srela, uzbuđeno je ustvrdila sretna Eva u intervjuu za Today Show.

Kasnije je za US Weekly izjavila da se budući bračni par već dugo oslovljavaju sa „muž“ i „žena“, te je otkrila da žele proslaviti „veliko meksičko vjenčanje“.

Ovo će biti njen treći brak. Od 2002. do 2004. bila je udata za glumca Tylera Christophera, a 2007. se udaje za NBA zvijezdu Tony Parkera. Brak je trajao svega tri godine. Jose ima troje djece iz prvog braka.

Ostavite komentar