U ulozi fatalne žene u kriminalističkom trileru “London Fields” će se naći Amber Heard

Stigao je prvi trailer za napeti kriminalistički triler “London Fields” u kojem se radnja vrti oko fascinantne žene u ulozi Amber Heard. Radnja filma počinje nakon što američki pisac Samson Young, u ulozi Billyja Boba Thorntona, nakon što mu je dijagnosticirana teška bolest, stigne u London u potrazi za inspiracijom kako bi napisao posljednju knjigu prije svoje smrti.

U centru radnje smješten je i mladi varalica Keith Talent, kojeg glumi Jim Sturgess , te bankar Guy Clinch, u ulozi Thea Jamesa. U živote ova tri muškarca ušetat će Nicola Six koju glumi atraktivna Amber Heard. Ona će očarati svu trojicu muškaraca.

Međutim, dok Ned i Keith žele Nicolu samo za sebe, pisac Sam će početi istraživati njeno ponašanje za potrebe svoje knjige. “London Field” režirao je Mathew Cullen, a scenarij prema romanu Martina Amisa iz 1989. godine napisala je Roberta Hanley.

U glumačkoj postavi naći će se i Gemma Chan, Cara Delevingne, Jason Isaacs te Johnny Depp. Mnogim filmoljupcima izuzetno će biti zanimljivo na filmskom platnu vidjeti bivše supružnike Heard i Deppa nakon burnog završetka njihove veze.

Međutim, film je sniman 2015. kada su njih dvoje još bili zajedno. Tada su se pojavile glasine kako je Heard tokom snimanja filma imala aferu s kolegom Thorntonom. Krimi-triler “London Fields” premijerno će biti prikazan 26. oktobra u Americi, a potom kreće i u svjetsku kino distribuciju.