Vijesti

U saobraćajnoj nesreći poginula pjevačica Kylie Rae Harris

Američka pevačica izgubila je život u tragičnoj saobraćajnoj nesreći u New Mexico, u kojoj je osim nje poginula i 16-godišnja devojka.

30-godišnja Kylie Rae Harris putovala je na muzički festival u Taosu kada se dogodila nesreća. Policija je potvrdila kako je svemu kumovao alkohol, no nisu objavili ko je tačno bio pod njegovim uticajem. U nesreći su učestvovala tri vozila – Kajlino, vozilo kojim je upravljala 16-godišnja devojka i još jedno čiji je vozač prošao bez povreda.

Nekoliko sati prije nesreće Kajli je na društvenim mrežama s obožavaocima podijelila priču kako ostaje bez goriva, ali ono što je zapravo zastrašujuće je njena poslednja priča na profilu na Instagramu, u kojoj je pričala koliko je njenih rođaka poginulo u nesrećama tačno na području kojim je i ona sama u tom trenutku vozila.

Na putu sam za Taos, nastupam na festivalu. Volim taj festival, za one koji ne znaju, moji baka i deda su živeli ovde, moj ujak još uvek živi, ali doslovno svi moji rođaci koji više nisu živi, uključujući i mog oca, svi su živote izgubili na ovim putevima.

Pomislili biste, pošto vozim gotovo 12 sati, da sam umorna i iscrpljena, ali nekoliko poslednjih sati vozim kroz planine, prisećajući se kako sam se kao devojčica vozila na zadnjem sedištu očevog automobila i kako mi je to bilo najbolje”, rekla je Kajli.

Tužnu vijest potvrdio je njen portparol.